Και σε ποιον δεν αρέσει το ψητό στα κάρβουνα ψαράκι! Όλοι μας έχουμε δοκιμάσει να το ψήσουμε στην σχάρα αλλά ποτέ δεν καταφέραμε να το βγάλουμε ολόκληρο αφού κολλάει σχεδόν το μισό πάνω σε αυτήν. Και όταν μας έρχεται ξανά αυτή η ιδέα την ξεχνάμε αμέσως. Αν είσαι και εσύ ένας από εμάς σου έχουμε την λύση. Δες παρακάτω ένα απλό και έξυπνο κόλπο για να κάνεις αντικολλητική την σχάρα σου!
Υπάρχει ένα σούπερ κόλπο που θα μετατρέψει τη σχάρα σας στο λεπτό από απλή σε αντικολλητική.
Το μοναδικό υλικό που θα χρειαστείτε είναι ένα κρεμμύδι.
Ζεστάνετε τη σχάρα σας όπως κάνετε συνήθως πριν ξεκινήσετε το ψήσιμο και μόλις ζεσταθεί καλά πάρτε μισό κρεμμύδι και τρίψτε την κομμένη πλευρά στη ζεστή σχάρα.
Έτσι δεν πρόκειται να κολλήσει ξανά τίποτα στη σχάρα σας.
Ένας άλλος πολύ απλός τρόπος είναι να πάρετε ένα λεμόνι και να το κόψετε σε λεπτές φέτες. Απλώστε τις φέτες τη μια δίπλα στην άλλη και τοποθετήστε το ψάρι σας πάνω στις φέτες λεμονιού.
Με αυτόν τον τρόπο αφενός δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κολλήσει το ψάρι σας και αφετέρου θα του δώσετε αυτομάτως μια υπέροχη γεύση.